0

Новогодишни резолюции 2014

Текила, Хилари Клинтън и резолюции за Нова година … някои хора ги обичат, а някои хора ги мразят.

Най -новите ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 3
Маратон тренировъчен видео дневник – Ден 3. Провеждане

Още видеоклипове

0 секунди от 51 секунди

След това
Маска за лице за бягане или ходене навън на съвети
07:15

На живо
00:00
08:21
00:51

Обичам резолюциите на Нова година !!!

и лют сос.

Обичам да си поставя цел, която ще ме направи по -добър, ще ме направи доволен и ще ми даде някаква цел за годината. Знам, че много хора не държат резолюциите си, но обикновено запазвам моите – или поне се приближавам наистина.

Миналата година целта ми №1 беше да пусна 13 полумаратона за 2013 г. Някак се провалих и някак си го надминах едновременно.

Другите ми резолюции за 2013 г. бяха:

Отидете на йога или кръстосан влак 2x седмично. А. Направих кръстосано обучение, но не и йога.

Придържайте се към новия ми план за хранене в продължение на 3 месеца. <- Готово! Имах малко факт за намиране на мисия, предложен от експерт по холистично хранене и направих някакъв опит и грешки с диетата си. Бъди мил. Хм. Да, за това ... Организирам се. Аз съм 50/50 на този. Отидете в Китай. Закупих билети през 2013 г., но няма да продължа до 2014 г. Погрижете се по -добре за себе си. Да, най -вече. Изберете щастие. Свършен! Тази година имах някои върхове и ниски и наистина се съсредоточих върху моите благословии, когато стана трудно. Моите резолюции за 2014 г.: 1. Избягайте 14 състезания - трябва да се откупя за миналогодишната пропускане на 13 -те 13 -те! Бях изкушен да опитам и да направя 14 полувреди, но сега, когато знам, че в някои случаи копая пълната Мария, я разделям. Снимам за 7 полумаратона и 7 пълни маратона. Плюс череша отгоре = 30 мили за късмет. 2. PR в маратона! Да, гоня го. 3. Загуби последните 5 10 килограма. Най -накрая разбрах как да отслабна за тялото си и се справях страхотно преди празниците, така че последните 5 килограма изглеждаха до 10. Добре е. Въпреки че постигнах голям напредък през 2013 г., не стигнах до целта си и наистина искам да стигна до там тази година. 4. Облечете се по -добре. Нека да направим този месикан, по -малко бъркотия в рокля 5. Измислете петгодишен план. 6. Любов. Обичайте Бог, себе си, тялото ми, семейството ми, приятелите ми, непознати, лампа ... Научете се да обичате всичко и всички повече. Миналата година фокусът ми беше върху избора на щастие и искам да запазя това и да се разширя с него, като се научи да идва от място на любов с моите мисли и действия. #Предай го 7. TBD. Имах седем гола, когато направих това в главата си и сега не мога да си спомня последния?! Ще го добавя веднага щом мозъкът ми работи отново. Въпрос: Какви са вашите резолюции за Нова година? Отказ от отговорност: Тази публикация е спонсорирана от вашия местен моникан. Всички мнения, цели и измерване на пръчки са мои собствени. Моля, не използвайте моя владетел, за да се измервате. Изпратете ми работната книга 1save Споделянето е загриженост! 1 Щифт Дял Туит Дял Поща Дял