0

Резултати от маратон Camarillo, както и резюме

  • November 24, 2022

Здравейте от пералнята. След маратона пералнята ми напълно се счупи, както е дълга история, включително някои повредени маркучи за мотики.

Последните ми видеоклипове

Подкаст резюме от 6 август
И ето нов видеоклип с бърз резюме от 3 подкаста, които слушах вчера.
Подкасти рецидивиха:

Драматичният клуб – Епизод на април 2018 г. за Моника Левински, както и епизод юли 2018 г. за Конан О’Брайън, както и за херцогинята на Йорк Фърги. Очарователни неща!

The Morning Toast Podcast – Днешният епизод за горещи теми, включително E! Новини, че шоуто ще бъде напълно отменено (времената са променени малко напоследък, но сега свърши).

Сочна лъжичка с Хедър Макдоналд – Интервю с капитан Санди от подложката Средиземноморие

Още видеоклипове

0 секунди от 7 минути, 26 секунди

След това
4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
04:31

На живо
00:00
08:21
07:26

О, споменах ли, че предстои голямо пътуване, както и трябва да правя 100 други неща?! Така или иначе. Правя го да работи. много първи световни проблеми на Макс.

Тази сутрин пуснах маратона Камарило в…. Предполагахте, че Камарило, Калифорния.

Той е на север от Ел Ей, както и малко шофиране, но има състезателна сутрешна пакета, така че не трябваше да се връщам назад, както и напред.

Художникът преди това разбра, тъй като Skinnyrunner се присъедини към мен за случая. Вярвам, че тя ще ме откаже във Facebook, тъй като някак си я натиснах да провежда това състезание, както и беше супер ветровито (точно както тя ме предупреди за подобна надпревара).

Има само две неща, които изисквате да разберете за тази раса …

АПАРТАМЕНТ.

ВЕТРОВИТ.

И двете във всички шапки, тъй като го крещя!

Това е най -плоската програма, която някога съм изпълнявал. Има само две малки надземни пропуска, които бягате, както и те изобщо не са стръмни или високи. (Това е точно същият два пъти за пълния маратон.)

Това също беше повечето вятър, срещу който някога съм бягал. Беше комично колко точно беше ветровито. В един момент ветровитата почти избива водна чаша от ръцете ми. Имах чувството, че понякога тичам на място.

Но, прокарах се. Основно, тъй като трябваше … Рийз трябваше да бъде на посещение в 11:30 сутринта, така че не можех да пълзя до финала. Както и Рийз направи най -добрите снимки на състезанието на мен, така че някак й дължа …

Камарило Маратон се представи в 3:50:35

Това беше изключително малко състезание, така че нямаше голяма подкрепа от тълпата. Доброволците на водната станция обаче бяха допълнителни приятни. Освен че отново беше плосък. Това е любимото ми.

Предпочитаната ми мелодия на състезанието беше ново попълнение в моя плейлист. Имах предвид на случаен принцип, че го желая снощи. SR никога досега не го е чувал, откакто живее под скала в Аляска.

След Race SR, както и аз ударих влак, тъй като обичаме да ядем прясно. Говорихме за това как точно сме супер стегнати с Джаред влака, както и всички скоро трябва да обядваме отново.

След това дойдох, както и хапнах половин буркан с нутела. (Това беше част от коледен подарък, както и невероятно.)

Въпрос: Какво имате за обяд днес?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте с тези:

Ако разтягате или се разточете след пробег, както и OC Half Marathon Recap Podcast 79

Ако разтягате или се разточете след пробег, както и OC Half Marathon Recap Podcast 79

Резултати от полумаратон на OC, както и резюме. Съвети за деня на състезанието, както и оценка на курса. както и да се търкаля пяна спрямо разтягане – което е b

AFC Half Marathon Race Recap, както и снимки

AFC Half Marathon Race Recap, както и снимкиНай -добрите резултати на полумаратон в Америка (Сан Диего), както и резюме. Снимки на полумаратон AFC. Работи в

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Половин маратон резюме, както и преглед. Ървайн наполовина лудо полумаратон, както и оценка на състезанието, както и съвети за

Surf City Half Marathon резултати, както и резюме

Surf City Half Marathon резултати, както и резюме

Surf City Marathon, както и резултатите от полумаратон, както и резюме. Снимки, както и забавление от полумаратонския бягане в плажа Хънтингтън

Виното, както и обядването на полумаратон за вечеря

Виното, както и обядването на полумаратон за вечеря

Изпълнете резюме на състезанието Disney Half Marathon. Виното, както и Dine Half Marathon 2021 съвети техники, както и оценка на 13,1 мили

Разумът на маратон-маратон-мач, както и резюме

Разумът на маратон-маратон-мач, както и резюме

Revel Run Race Series Marathon ОГРОМЕН РАСЕН РАСЕН РАСА, както и списък с топ 10. най -добрите мили от Revel Agust Bear, както и бягане с моя

⚡ от Shareaholic

.