0

Полет в петък до „Frisco

  • February 12, 2023
Uncategorized

*Спомням си, че прочетох в пътешествената книга преди години и години, че местните жители не казват„ Frisco “във връзка с Сан Франциско. Поради това никога не казвам „Фриско“, но обичам добра алитерация, така че направих изключение?

Забавен факт: Никога преди не съм летял в SF! Пораснах, отидох там няколко пъти на семейни пътешествия и Бен и аз направихме забавно пътуване до SF, но никога не летях. Това е на 7 часа път с кола от мен, но е великолепно, ако вземете брега нагоре.
Последните ми видеоклипове

Получих тест на Covid-19
Получаване на тест за коронавирус – как работи, как се чувства, моя опит и други. Получих традиционния тест и Бен получи бързия тест Covid-19.

Още видеоклипове

0 секунди от 5 минути, 16 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 4
01:21

На живо
00:00
08:21
05:16

Горещо го предлагам на всеки. Шофирането нагоре по брега на Калифорния ще ви накара да разберете защо съм влюбен в това място?

Тази сутрин направих малко настърган и взех душ като любезност на моите колеги. Моля.

След това хвърлих последната от тиквата си в купа с извара, чиа семена, зърнени храни, бадемово масло и тиквено масло < - определено звездата на шоуто. Грабнах купата си със закуска доброта, за да отида и да оставя Бен да шофира? Надявам се, че ще се върна в чиста кухня (намек, намек). Ще ми липсва това великолепно време! Удивително е през последните няколко дни. Горещо, но великолепно. И аз също ще пропусна този великолепен човек! След като минах покрай най -бавната линия на сигурността в света (тренираха някого и беше брутално) спрях на Starbucks за Venti 2 Pump Pump Cumpkin Spice Iced Coffee с стая? Това е само час полет, но закуските винаги са необходими, когато пътувате. Винаги. Това е наука. Колко снимки можете да направите от себе си и закуските си, преди вашите колеги пътници да започнат да ви гледат, сякаш сте странни? Нито един. Не го правете, ако ви интересува какво мислят хората за вас. До скоро! Изпратете ми работната книга Запазете Споделянето е загриженост! Дял Туит Щифт Дял Поща Дял