0

Не очаквам, но

  • February 13, 2023
Uncategorized

здравей. Изглежда имам малко проблем. Това е вид смущаващ, но аз вярвам, че „смущавате себе си ежедневно“ е общият стил на този блог, така че все още ще го публикувам. Въпреки това, преди да се унижавам публично, нека поговорим вчера, тъй като беше пълен с храна, както и забавно, както и приятели! По същия начин – моля, чуйте в моята анкета в края на публикацията! Оценявам го.

Легендарният Skinnyrunner имаше малко рожден ден в парка в средата на сутринта. Всички (с изключение на мен) вече имат бебета, така че предишните ми забавни приятели сега удовлетворяват дати за игра, както и да измъкна тесто за игра от косата на другия, както и да мърмори за цената на памперсите. Това е взрив.
Най -актуалните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 4
Маратон тренировъчен дневник Ден 4 Проверете в

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 21 секунди

След това
Мемоар на Джесика Симпсън – Открит преглед на книги
06:05

На живо
00:00
08:21
01:21

Но чух, че ще има храна, така че дойдох. Ще отида навсякъде за храна.

След това свърших малко работа, както и след това удовлетворих SR в Sizzler за празничен обяд. Какво празнувахме?

Хм, че ние онлайн в Америка, където има гъвкавост, както и барове за салата, доколкото те виждат окото.

Ако обичате наистина да ядете (не Sissy La La Eat), отидете на салата бар с няколко бегачи. Ще почувствате, че сте малко ядене на мишка в сравнение.

След това отидох, както и отпих някои стимули, за да се вдъхновя да почистя. Проработи!

Дори готвих елегантна вечеря с любезност на синята престилка – рибни тако. Бяха невероятни.

Добре, за моята смущаваща ситуация.

Тази сутрин станах, както и подготвен за бягане около 6:30 сутринта. Трябваше да тичам веднага щом слънцето изпревари плановете си, но все пак беше толкова мразовито навън! Спрях, като направих снимки с Вегас.

Накрая се заговорих да се отправя за 10 мили. Тук е мразовито тук сутрин, но се затопля до средата на деня много дни. Чувствах се малко нечестив през цялото време, ако-да знам какво-меан. Бързо бягане на селфи на мястото на завой!

Но когато се сдобих с къща, изглеждаше, че се кърмих или нещо такова! wth. Вярвах, че е невероятно странно, както и смешно, така че несъмнено трябваше да уловя, за да споделя.

Вярвам, че това се случи, тъй като тази част от тялото ми беше в най -голяма връзка с моята тениска, така че там се докосна потта, както и се разпространи.

Но след 7 години блогове нека ви кажа какво ще се случи:

А.) Някои по -конвенционални възрастни в живота ми ще ми осигурят труден момент за показване, както и да говоря за NIPS в блога. (Не съставям пълната дума, така че тя не се хваща от цензори на работните компютри.)

Б.) Хората ще ми изпращат имейл или ще оставят коментари за това как точно това може да е индикация за рак или ебола или крак, както и за болест на цици, както и че най -вероятно трябва да се обадя на телефон 911, както и просто да правя погребални планове сега .

В.) Ще съжалявам за публикуването на всичко това веднага щом натисна публикуването за 3 секунди, както и тогава ще не си спомням напълно, както и ще отида да си взема закуска.

Много от решаващите анкети от живота ви:

Вярвах в това да направя наистина фантастичен подарък за храна за някои хора в живота ми, които не искат вече седмици. Имам някои идеи: торта с шоколадов чип Bundt, Pioneer Woman’s Cinnamon Rolls, Legendary Brownies …

Но бих искал да се чуете, преди да взема окончателното решение.

Кой е най -добрият подарък за храна, който някога сте получавали?

Каква храна бихте искали да получите?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате за тях:

15 Бързи идеи за закуска преди пускане

15 Бързи идеи за закуска преди пускане

Какво да ядете, преди да бягате, както и кога да ядете. 15 бързоПредварително пускане на концепции за закуски за нови бегачи, както и тренировки за полумаратон

Обучение за видео серията Boston Marathon Hell Hello!

Обучение за видео серията Boston Marathon Hell Hello!

Здравейте! Провеждам видео серия, наречена „10 000 мили до Бостън“ с Hyland’s Powered! Ние спазваме екип от Heale

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на идеи за пътуване, както и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и

Instagram Live-Q & A Session, както и други забавления в движение!

Instagram Live-Q & A Session, както и други забавления в движение!

Здравейте! Как върви? Просто пожелах да проверя, както и да държат здравей … здравей! както и да ви актуализирам за текущото бягане, както и да се храните

Цели от 2020 г. – Ново каквото и да е също така да се върнем към блоговете

Цели от 2020 г. – Ново каквото и да е също така да се върнем към блоговете

Здравейте!! Точно как си? Прекарах дълго време през последните 2 седмици, наистина вярвайки за резолюциите си за Нова година, както и за целите f

Причини, които хората тичат срещу причини, които тичам

Причини, които хората тичат срещу причини, които тичам

Забавни бягащи мемове за това защо хората бягат. Изпълнете актуализация на обучението на Disney. Работещи напомняния за квартала и

⚡ от Shareaholic

.