0

Защо счупих телефона си за пореден път

, имайте предвид как точно счупих телефона си в Аляска по време на бягане? Да. Това беше лошо време – бях на почивка!

Добре наистина, никога не е страхотно време (или евтино) да счупите екрана на телефона си. Това обаче е професионална опасност за мен, тъй като съставлявам да се кандидатирам за прехраната си. Това показва, че правя снимки с телефона си в средата или средата на разходка ежедневно.
Най -актуалните ми видеоклипове

Athleta Running Shorts Review.mp4
Без размазване на шорти за жени. Нова оценка на Athleta hiit it 9 в шорти за инсам.

Още видеоклипове

0 секунди от 8 минути, 21 секунди

След това
Неортодоксална книга, както и оценка на Netflix
07:28

На живо
00:00
08:21
08:21

Поддържам телефона си в Spibelt, както и го издърпвам винаги, когато изисквам да щракна снимка. Това е катастрофа, която чака да се случи, нали?

Изисквам да взема телефона си от съображения за сигурност, когато стартирам соло, както и по причини за паметта по време на състезание! Това са решаващи неща. Но аз съм изпотен, както и за дъх, както и да се забърквам с телефона си, както и следващото нещо, което разбирате, че е на пода.

Направих тази снимка на полумаратона на Дисниленд около миля 8.

И наистина го пуснах миналия уикенд, както и отново напуках екрана. Ъъъ?!?!? !!

Забележка: Опитах се да направя снимка в огледалото на телефона си, за да ви покажа напукания екран, но очевидно това не е точно как работят телефоните, както и това, само направи снимка на подмишницата ми. Моля.

Но тогава си помислих: „Здравей, сигурен съм, че не съм единственият, който работи с телефона си!“

Затова се съгласих да работя с Gorilla Glass на тази публикация, както и да споделя някаква информация, която може да запази телефона ви от същата съдба. Ако не сте познати, Gorilla Glass 4 е най -трудното стъкло, предлагано сега идеално. Заявено е, че ще се направи до 2 пъти много по -добре от конкурентните стилове на стъкло в джаджи, спуснати от 3 фута.

С Gorilla Glass 4 акцентът е върху подобряване на устойчивостта на увреждане срещу рязък контакт, като намаление на асфалт, бетон, както и други груби повърхности (като обществени подове за тоалетни?).

От уебсайта им: „Болното усещане за пускане на телефон, както и разбиването на екрана е също така често срещано. Ето защо най -добрите учени на Корнинг направиха безброй часове тестове, за да разберат как точно както и защо стъклото се счупва при отпадане. Тогава установихме метод за осигуряване на значително подобрена ефективност спрямо капки на груби повърхности. ”

Абсолютно получавам защитно покритие, така че това не се случва отново (и отново, както и отново). Толкова съм тромав.

Corning® Gorilla® Glass е използван на почти 4 милиарда джаджи от 40 основни марки. На твоя ли е? Щракнете точно тук, за да откриете

Въпрос: Как да осигурите мобилната си джаджа по време на тренировката?

Колко пъти сте пускали телефона си днес?

Аз: Веднъж.

Това е спонсориран разговор, написан от мен от името на Corning® Gorilla® Glass. Мненията, както и текстът са мои.

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял